Creatief Maarssen!

Lekker creatief bezig zijn is voor de meeste mensen heerlijk ontspannend.

 

Creashop Maarssen heeft hiervoor dan ook een website in het leven geroepen: Creatief Maarssen!

 

Haken, breien of een andere creatieve hobby is zeker ook leuk om te doen in gezelschap van anderen. Daarom is er het Crea-café. Een keer in de twee à drie weken komen we gezellig bij elkaar om samen te haken, breien, borduren o.i.d. Zo af en toe doen we een gezamenlijk project, waarbij we allemaal hetzelfde maken. Het is uiteraard niet verplicht hieraan mee te doen. Je kunt ook je eigen project doen.

 

Ook biedt Creashop Maarssen haakles aan, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Wil je ook leren haken? Neem dan een kijkje op de website en neem contact op.

 

Ook voor kinderfeestjes ben je hier aan het goede adres. Gezellig armbandjes of sleutelhangers knutselen met de kids. Garantie voor een leuke middag! En je neemt nog een leuke creatie mee naar huis ook.